Peugeot Qualité Karcag

Személyautó választék

Peugeot 3008 SUV

photo

Fedezze fel az új PEUGEOT 3008 SUV-ot és a jellegzetes SUV-jegyekkel szakító egyedi stílusát, melyben az erő kifinomultsággal, a dinamizmus gyengédséggel párosul. A továbbfejlesztett csúcskategóriás PEUGEOT i-Cockpit® és az innovatív fedélzeti technológiák mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják. A hatékony PLUG-IN HIBRID, BENZINES ÉS DÍZELMOTOROK fürge viselkedést és élvezetes vezetést biztosítanak.

MEGJELENÉS

/image/35/3/peugeot-3008-2009rc-001.717353.jpg

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső megjelenése határozott egyéniségről árulkodik, mely egyszerre erőteljes és kifinomult. A formabontó új orr-rész karakteres személyiséget kölcsönöz az autónak. Ez a csúcskategóriás modell egy merész, modern korszak előfutára. Az első világítótestek között már belépő szinten LED-es fényszórókat, valamint EVS (statikus kanyarfény) funkcióval kiegészülő Full LED fényszórókat találunk. Az előbbieket még jobban kiemelik a szemfogra emlékeztető, azonnal felismerhető jellegzetes LED-es menetfények.  A fényszórók vonalában húzódó krómozott első sárvédőbetét a hátsó spoilerig nyúló króm tetődíszlécben folytatódik. A lendületesen ívelő vonal az új Peugeot 3008 SUV egész sziluettjén végigfut.

 

VEZETŐHELY

 

A PEUGEOT I-COCKPIT®-NAK KÖSZÖNHETŐ KIVÉTELES ÉLMÉNY

A továbbfejlesztett csúcskategóriás vezetőhelynek, az ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a PEUGEOT 3008 SUV-ot egyszerű és ösztönös vezetés, valamint fokozott kényelem és biztonság jellemzik.

A többfunkciós kompakt kormány intenzívebb vezetési élményt és könnyebb kormányozhatóságot biztosít.

A 3D navigációs rendszerhez kapcsolódó, hangvezérléssel is működtethető 10” új HD érintőképernyő multi-touch rendszerű. Az elegáns krómozott billenőkapcsolókkal gyorsan és magától értetődő módon kapcsolhatók az egyes kényelmi funkciók.

A rendkívül könnyen konfigurálható és személyre szabható, magasra helyezett digitális műszeregységnek köszönhetően kiváló a kijelzés minősége, és a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

A plug-in hibrid verzióban a PEUGEOT i-Cockpit® a hibrid meghajtásnak megfelelően a műszeregységen – a vezető látóterében – a speciális vezetési információkat (vezetési mód, akkumulátorszint-jelző, elektromos hatótávjelző), az érintőképernyőn pedig a fogyasztási (villamos áram, illetve üzemanyag) statisztikákat jeleníti meg

 

 

KAPCSOLÓDÁS

/image/36/1/peugeot-3008-2009styp-053.717361.jpgA Peugeot Connect egy sor kapcsolódási szolgáltatáshoz nyújt hozzáférést, köztük a TomTom navigációs szolgáltatáshoz, mely valós idejű tájékoztatást nyújt a forgalmi helyzetről, a szabad parkolóhelyekről, az időjárásról stb.

 

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően az érintőképernyőn is elérhetők okostelefonja Apple CarplayTM-, illetve Android AutoTM-kompatibilis alkalmazásai, a gépjármű elülső részében található vezeték nélküli telefontöltőnek köszönhetően pedig a folyamatos kapcsolattartás is biztosított.

 

A hátsó utasok hordozható eszközei számára két USB-csatlakozó áll rendelkezésre.

 

A FOCAL® csúcstechnológiás hifirendszere egészen kivételes hangminőséget biztosít. A középsugárzó és a magassugárzók bronz színűek, az utasülés alatt elhelyezett mélynyomó jóvoltából pedig több a hely a csomagtartóban.

 

 

 

MOTORKÍNÁLAT

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz többféle erőforrást is választhat. A PEUGEOT-któl megszokott nagy helykínálat, csomagtér-kapacitás és élvezetes vezetés mindegyiknél egyformán biztosított.

 

/image/36/2/peugeot-3008-2009rc-003.717362.jpgBelső égésű motorok

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált belső égésű motorok kivétel nélkül Stop&Start rendszerűek.

 

- Kivételes vezetési élményt és kimagasló teljesítményt nyújtó benzinmotorok:

PureTech 130 S&S BVM6,

PureTech 130 S&S EAT8,

PureTech 180 S&S EAT8.

 

- Nagy teljesítmény, ugyanakkor visszafogott károsanyag-kibocsátás jellemezte dízelmotorok:

BlueHDi 130 S&S BVM6,

BlueHDi 130 S&S EAT8.

Az elektromos vezérléssel és kormányon elhelyezett kapcsolókkal ellátott EAT8 automata sebességváltó a Quickshift technológiának köszönhetően gyors és gördülékeny váltásokat tesz lehetővé. A sebességfokozatok optimalizálása a fokozott vezetési élmény mellett üzemanyag-megtakarítást és kényelmes használatot eredményez.

 

/image/36/3/peugeot-3008phev-2009rc-008.717363.jpgPlug-in hybrid motorok

Az új plug-in hibrid PEUGEOT 3008 SUV HYBRID4 változatban is kapható (4x4 meghajtás, 300 LE). Ez az alábbi motorok társításával jön létre:

 

egy 147 kW/200 LE Puretech benzinmotor

és két 80 kW/110 LE villanymotor. 

A 13,2 kWh-s akkumulátor biztosította tisztán elektromos hatótáv az 59 km-t (WLTP) is elérheti (NEDC-szabvány alapján 69 km).

 

Az új plug-in hibrid PEUGEOT 3008 SUV HYBRID változatban is kapható (kétkerékmeghajtás, 225 LE). Ez az alábbi motorok társításával jött létre:

 

egy 132 kW/180 LE Puretech benzinmotor

és egy 80 kW/110 LE villanymotor.

A 13,2 kWh-s akkumulátor biztosította tisztán elektromos hatótáv az 56 km-t (WLTP) is elérheti (NEDC-szabvány alapján 65 km).

 

 

 

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

/image/36/7/peugeot-3008-2009rc-004.717367.jpg

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált legújabb generációs vezetéssegítő rendszerek növelik a kényelmet és a biztonságot, és nagy előrelépést jelentenek az önvezető autó felé.

 

A nyugodt, stresszmentes vezetés zálogaként egyes funkciók a KRESZ-szabályok betartásában (kibővített táblaolvasó rendszer), illetve a forgalomban nyújtanak segítséget (Drive Assist Plus csomag, Stop & Go adaptív sebességszabályozó, a sáv közepén tartó vagy az útszegélyt is érzékelő sávtartó asszisztens), mások a környezet felügyelete révén segítik a vezetőt (aktív holttérfigyelő rendszer).

 

PEUGEOT 3008 SUV PLUG-IN HYBRID

 

ELŐNYÖK

PLUG-IN HIBRID : TÖBBFÉLE MEGHAJTÁS

/image/37/8/peugeot-3008phev-2009rc-001.717378.jpg

 

59 km

Hatótávolság (WLTP)

 

Plug-in hybrid modellünknél Ön választhat ki a meghajtási módot: Belsőégésű motor, Hibrid vagy Elektromos. Tisztán elektromos üzemmódban ezek az új élmények várják: 

 

Elektromos üzemmódban WLTP  szerinti 59 km-es hatótávi

Simább, gördülékenyebb működés, kevesebb vibráció   

Azonnali gyorsulás a rögtön rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően

Csendes működés

 

300 LE

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

 

Jelentős megtakarítások a használat során:

 

Átlag 40%-os üzemanyag-megtakarítási

Zöld rendszámra jogosult

Elektromos üzemmód

Alacsonyabb fenntartási költségek

8 évre vagy 160 000 km-re szóló garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra 70% töltőkapacitás erejéig

 

0 g

CO2 kibocsátás elektromos módban

 

Felhasználóbarát funkciók:

 

Egyszerű, magától értetődő feltöltés 7 óra alatt

Teljes feltöltés gyorsabb töltéssel 2 óra alatt

Valós idejű vezetési információk

Távolból történő vezérlés a MyPeugeot® alkalmazássali

 

PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIA

/image/38/6/peugeot-3008phev-hy4-2018-017-fr.717386.jpg

MEGHAJTÁS

A még intenzívebb vezetési élmény érdekében a PEUGEOT 3008 HYBRID4 300 e-EAT8i (4x4) és HYBRID 225 e-EAT8i változatban is rendelkezésre áll. Ez az alábbi motorok társítását jelenti:

 

Egy 200 LE/147 kW-os PureTech benzinmotor (HYBRID4), vagy  egy 180 LE/132 kW-os PureTech benzinmotor (HYBRID),

Egy 81 kW-os villanymotor elöl a HYBRID és HYBRID4 változatokban egyaránt, és  egy 83 kW-is villanymotor hátul a HYBRID4 esetén

 

LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR (240-400 V)

Az akkumulátor hatótávolsága 100% elektromos üzemmódban a WLTP  szabvány szerint 59 kmi  (NEDC 69 kmi) a HYBRID4 verzió esetén és  56 kmi (NEDC 65 kmi) a HYBRID verziónál. 

A teljes kapacitás 13,2 kWh

A nagyfeszültségű akkumulátor a második sor ülései alatt található, így nem foglal helyet a csomagtérből.

8 évre vagy 160 000 km-re szóló garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra 70% töltőkapacitás erejéig.

Az "e-SAVE" funkció lehetővé teszi, hogy a vezető elektromos energiát tartalékoljon, amit később tud felhasználni. A tartalékenergiával 10 km, 20 km vagy a teljes feltöltésnek megfelelő elektromos hatótáv biztosítható.

 

 

 

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.
 
 
 
** A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
Jelentkezzen tesztvezetésre Kérjen ajánlatot

Peugeot Qualité Karcag

További infó

További akcióink